Sobre nosaltres

Capaç i Vàlida és una organització sense ànim de lucre que neix el 2019 formada per un grup de joves que tenim una discapacitat, o bé que d’una manera o altra estem connectats amb ella.

Ens uneix la voluntat de crear una societat oberta i inclusiva, que abraci la diversitat i la percebi com a font de riquesa. Creiem que conscienciant podem aconseguir que cada vegada existeixin menys barreres a la participació en igualtat de condicions.

Què fem?

Projectes que caminen en una sola direcció.

Promovem diferents projectes dirigits a donar visibilitat a la discapacitat; conscienciar i sensibilitzar sobre la necessitat de viure en un món més just per a tothom; i millorar la qualitat de vida de persones amb discapacitat, col·laborant en projectes de cooperació internacional, impulsats a països en vies de desenvolupament.

Qui som?

Un equip amb ganes de contribuir en un món millor.

Un equip format per un grup de joves que creu fermament en una societat sense barreres per a les persones amb discapacitat.

L’entitat va ser creada per la Jana Arimany i el Gerard Soler el 2019, que s’encarreguen principalment de la direcció de l’organització. Actualment, l’equip està format també per l’Eva Centellas, la nostra tresorera, i l’Ariadna Balmes, la coordinadora de les Jornades Inclusives i Singulars i col·laboradora d’altres projectes de Capaç i Vàlida. Afortunadament, també comptem amb un equip de voluntaris i voluntàries que ens donen un cop de mà amb els diferents projectes.

Coneix l'equip!