Projectes de cooperació internacional

Vols saber més sobre els nostres projectes internacionals?

Capaç i Vàlida té projectes tant locals, com internacionals. En aquesta pàgina trobaràs diferents projectes en els que estem treballant, per tal de millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat d’arreu.


Construïm un centre ocupacional per a persones amb discapacitat a Kenya

Coneix el projecte

Aquest projecte neix amb la voluntat de donar eines a les persones amb discapacitat i als seus cuidadors de la comunitat de Bungoma, Kenya, per desenvolupar-se professionalment. Es tracta d’un projecte amb un model sostenible en el temps i escalable a altres regions del país.

Niños y niñas de la escuela Nalondo School haciendo clase.

Sistema d'aigua corrent i potable a Nalondo School

Un dels projectes en els quals Capaç i Vàlida vol centrar els seus esforços és en projectes de cooperació internacional. En aquest cas, es tracta d’un projecte que desenvolupem a Kenya, en el comtat de Bungoma. Aquest projecte es desenvolupa conjuntament amb l’ONG local anomenada Hands of Charity CBO formada per persones de la comunitat. La conceptualització i el disseny dels projectes es desenvolupen en conjunt. Capaç i Vàlida s’encarrega del finançament, i Hands of Charity de la seva implementació amb la supervisió de Capaç i Vàlida.

Coneix el projecte

Donació de material a una escola de Perú

Una escola del Perú amb molt pocs recursos i especialitzada en persones amb diversitat funcional, Nuestra Señora “Anta” del Rosario, va demanar ajuda per recol·lectar una sèrie de material que necessitaven.

Així doncs, el dia 15 de desembre de 2019, ens vam unir a la iniciativa d’Aurea, fent una crida per recol·lectar tot el material possible. I així ho vam fer, gràcies a la implicació de la gent, va ser possible.